Vagtservice

Group Security leverer vagtpersonale til en lang række forskellige opgaver, bl.a. servicevagt, centervagt og runderingsvagt.

Servicevagt: her har vagten gerne en eller flere funktioner udover vagtfunktionen. Det kan blandt andet være let rengøring, postomdeling, receptions arbejde og betjening af kunder, mulighederne er mange, så kontakt os for yderligere information.

Centervagt: små og store indkøbscentre har ofte brug for vagtpersonale for at sikre gæsterne en god og tryg oplevelse ved at handle i centeret, vi giver gæsterne og personalet den tryghed.

Byggepladsvagt: vi tilbyder vagter til byggepladser, her er opgaverne meget forskellige og kan blandt andet omfatte adgangskontrol, svindforebyggelse, fokus på påbud om brug af hjelm og sikkerhedssko, øjenskylle stationer, førstehjælpsudstyr, alkohol test og så videre.

Runderingsvagt: vi tilbyder forskellige runderingsløsninger til både erhverv og private, kontakt os for yderligere information.

Eventvagt: kan være inde og udendørs koncerter, sports event som WM på molen ved Det kongelige teater, eller EM i Kongens have, private fæster og udstillinger.